СЪВЕТИ ЗА ЗДРАВЕ

Какво трябва да се има предвид при Ин витро лечение?

3
rss

Д-р Емре Тургут е роден в Искендерун, Турция. След преддипломното си обучение, той успешно завършва медицинското си образование в Медицинския факултет на университета Еге и получава званието Доктор по медицина.

През 2010 година, той става специалист по гинекология и акушерство, като завършва специализацията си в болница за обучение и изследвания в Истанбул.

Д-р Тургут, завършва и задължителната си служба в държавната болница Йозгат Акдагмадени, като поема задълженията на главен лекар и заместник главен лекар в същата болница.

Докато работи в областта на репродуктивното здраве и Ин витро лечението, от 2013 година той работи в клиники с висока компетентност в областта на изследванията, има принос и като автор на такива.

Болници, в които е работил като ин витро специалист:
 • Eurofetril – от декември 2012 до октомври 2013
 • Memorial – от август 2015 до април 2018 
 • Bahçeci – април 2018 до юни 2020
 • Самостоятелен кабинет – юли 2020 до сега
 • От 7 години приема български пациенти.

Можете да увеличите вероятността за успех на лечението, като разполагате с подробна информация за това какво да вземете предвид в процеса на лечение с IVF.

 • Пушенето и алкохолът трябва да се спрат по време на Ин витро лечение и бременност.
 • След започване на Ин витро лечение, кандидат-майката трябва да намали физическата си активност и не трябва да спортува.
 • Няма специална диета, която майката трябва да спазва по време на Ин витро лечениe. Подходящи са обаче диети, съдържащи пресни зеленчуци и плодове и такива, богати на витамини и минерали. Важно е майката да се храни балансирано и на равни интервали.
 • Стресът влияе негативно на организма. Важно е бъдещите майки да стоят далеч от стреса и да полагат ежедневни усилия за релаксация на тялото, по време на лечението.
 • Кандидат-бащата не трябва да има сексуален контакт и да еякулира до три дни преди да бъде дадена пробата за сперма.
 • Ако приемате лекарства е важно да имате информация за страничните им ефекти.
 • Ако паралелно с ин витро лечение провеждате друго лечение, то е важно да знаете какви странични ефекти може да има това върху вашето тяло. Например приложението на инжекции може да причини леко дразнене на мястото на приложение. Също така да се придружава със симптоми на главоболие, чувствителност в гърдите, горещи вълни, умора или емоционална чувствителност също така да се наблюдават.
ин витро

** За приложението на всички тези методи, използваме най-напреднала и най-нова технология. Следим иновациите в тази сфера, като отдаваме голямо значение на ембриологичната лаборатория.


Здравословният начин на живот е лесна задача, ако се доверим на природата. Може да разгледате нашите продукти и да се възползвате от нашите невероятни предложения в нашия уебсайт: www.cvetitaherbal.com.За повече информация:

Facebook >>  https://www.facebook.com/dremreturgut
Website >>  https://www.emreturgut.com/index.php/hakkimda/
Тел.; viber/whatsapp >> +905375727537-Хафизе Солмазова

Подобни публикации