СЪВЕТИ ЗА ЗДРАВЕ

Синефрин – успешно притъпява апетита

puh
rss

Какво е Синефрин?
Синефринът
представлява натурален алкалоид (азотсъдържащо органично вещество), т.е. среща се като част от естествения химичен състав на някои растения. Историята на този елемент датира от края на 50-те години, именно тогава синефринът е изолиран в малки количества от съдържанието на някои цитруси. Малко по-късно е установено, че синефринът представлява растително съединение с мощните качества на естествен стимулант с термогенен ефект. Тези и други качества на този елемент насърчават множество изследвания на неговия характер, структура и свойства. Редица други проучвания във времето доказват, че най-изобилният източник на синефрин е Горчивият портокал (Bitter orange).

Екстрактът от горчив портокал е ефективно средство за управление на теглото. Счита се, че съдържащия се синефрин има положително действие в намаляването на апетита и особено този към сладки храни. По този начин екстрактът от горчив портокал успешно насърчава здравословното отслабване и балансираното  хранене. В това отношение освен силен, ефектът на Екстрактът от горчив портокал е и дълготраен.


Горчивият портокал съдържа разнообразие от ценни вещества (витамини С и K), сред които се отличава елементът синефрин. Синефринът представлява растително съединение с мощните качества на естествен стимулант с термогенен ефект. 

Ние от екипа на Cvetita Herbal ви препоръчваме на опитате Екстракт от Горчив портокал в капсулна форма. Регулярният прием на Екстракт от Горчив портокал:

  • Спомага за изгарянето на мазнини.
  • Подпомага намаляването на апетита.
  • Подпомага метаболитните процеси.
  • Спомага за подобряването на работата на отделителната система.


Именно поради невероятните качества, които екстрактът от Горчив портокал притежава, ние от екипа на Cvetita Herbal го комбинирахме с Eкстракт от Зелен чай.

Ползи от приема Red Х Burn – Екстракт от Горчив портокал + Екстракт от Зелен чай

  • Тонизиращо и енергизиращо действие
  • Спомага за изгарянето на подкожни мазнини и притъпява апетита
  • Мощен имуностимулатор                     
  • Насърчава здравословното отслабване и балансираното  хранене
  • Повдига настроението и укрепва духа
  • Помага при преумора и има освежаващо действие.
синефрин


Зеленият чай е мощен антиоксидант, който далеч не отстъпва по качества на горчивия портокал. Зеленият чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния ни дроб и тънките черва и това води до намаляване на теглото и телесните мазнини. Употребата на Зелен чай стимулира произвеждането на хормона Норадреналин, който пък помага за бързото изгаряне на калории.

Екстрактът от Зелен чай намира много важно приложение и в сферата на активния спорт, тъй като е успешен, и най-вече – полезен заместител на вредните продукти за изгаряне на мазнини.

close up tea leaves

С приема на Зелен Чай, лесно и безвредно се ускорява изгарянето на мазнини. Заради термогенният ефект, който се постига по време на тренировка, успешно се изгарят двойно повече калории, в сравнение при обикновена тренировка. Екстрактът от Зелен Чай може да бъде използван и като предтренировъчен продукт, тъй като повишава тонуса, енергията и желанието за движение.

Екстрактът от Зелен чай има ободряващо действие и се препоръчва при преумора и интензивно умствено натоварване. Спомага за повишаване на тонуса и изостряне на ума, което го прави изключително подходящ за хора, подложени на умствено натоварване. Екстрактът от Зелен чай изстудява тялото по време на летните горещини и по този начин адаптира телесната температура към външни условия.

Здравословният начин на живот е лесна задача, ако се доверим на природата. Може да разгледате нашите продукти и да се възползвате от нашите невероятни предложения в нашия уебсайт: https://cvetitaherbal.com

Подобни публикации