cvetita private label product bg

Private Label & White Label

ТВОЯТ БРАНД! ТВОИТЕ ПРАВИЛА! НАШИТЕ ОПИТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!

Можем да ти съдействаме с цялостния процес по изграждане на продукт тип ,,хранителна добавка“, избор на активни съставки, както и различни комбинации на капсули и течни форми. Моля, попълни въпросникаPrivate Label Въпросник

Cvetita Herbal е водещ производител на натурални хранителни добавки с над 10-годишен опит в индустрията. Нашата страст и ангажираност към здравословния начин на живот ни вдъхновяват да разработваме иновативни формули, подходящи за различни здравословни състояния. Защото знаем колко е важно да си набавяме всички необходими витамини и минерали за организма като се доверим на качествен и натурален продукт, без добавени изкуствени консерванти и оцветители. Нашата мисия е да стимулираме повече хора в България и в други точки на света, да полагат грижи за своето здраве и да са по-щастливи. Точно това е причината да предоставяме възможности за сътрудничество чрез White Label и Private Label решения.

White Label и Private Label решенията позволяват на клиентите ни да персонализират продуктите ни и да ги предлагат под свой бранд или да създадат изцяло своя хранителна добавка. А защо сме водещ производител? Защото ние не предоставяме просто продукт – предоставяме цялостно решение.

Private Label ви позволява вие да сте режисьор на вашата собствена марка. Създайте уникални продукти, реализирайте бранда си, удовлетворете желанията на вашата целева аудитория. Сбъднете мечтата си!

Ние ви предоставяме възможността да създадете уникални хранителни добавки, които отразяват вашия бранд. Даваме ви пълна свобода в дизайна на опаковката, формулата и историята зад вашия продукт.

С нас, вие сте собственикът на продукта, предлагащ на вашите клиенти уникално и персонализирано решение за здравословен начин на живот.

С White Label ви предоставяме възможността да използвате нашите висококачествени продукти под вашето лого. Ако търсите да разширите своята бранд идентичност, White Label е решението. Това е идеалната опция за тези, които желаят бързо и лесно да разширят портфолиото си без инвестиции в производствени процеси. Просто добавете своя бранд и предложете на клиентите си нашите иновативни и качествени хранителни добавки.

  • ИНДИВИДУАЛНОСТ И СВОБОДА НА ДИЗАЙНА: Позволете на креативността ви да се изрази чрез уникални дизайни и истории. Вие сте архитектът на своя бранд.
  • БЪРЗА И ГЪВКАВА ИМПЛЕМЕНТАЦИЯ: Съкратете времето за пускане на продукт на пазара. Ние осигуряваме бързи срокове на производство, позволявайки ви да реагирате бързо на пазарните търсения и тенденции.
  • ГЪВКАВИ МИНИМАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО: Ние разбираме, че вашият бизнес се движи бързо. Предоставяме гъвкавост с минимални количества за производство, позволявайки ви да управлявате складовите запаси и да тествате нови продукти без големи инвестиции.
  • КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО: Всеки продукт, излизащ от нашата фабрика, е подложен на стриктен контрол на качеството. Съчетаваме високите стандарти с иновативни технологии, гарантирайки, че вашите клиенти получават продукти от най-високо качество.
  • БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ: Екипът ни от експерти ви предоставя безплатни консултации, помагайки ви в процеса на създаване и оптимизиране на вашите продукти.
  • Ние имаме над 10 години опит в индустрията.
  • Присъствието ни е глобално, а продажбите – в над 60 държави.
  • Качество и Иновации – поддържаме високи стандарти и не спираме да търсим новаторски решения, за да предлагаме най-иновативните и качествени продукти и услуги в сферата.

Уверяваме ви, че ние не предоставяме просто продукт – предоставяме ви цялостно решение. От консултации и формулиране на продуктите до опаковката и логистиката. Ние сме тук и ще ви подадем ръка на всеки етап от процеса.

Нашата цел е не просто да ви доставим хранителни добавки, а да ви помогнем да изградите силна, познаваема и успешна марка в индустрията на натуралните хранителни добавки.