Нашата мисия има за цел да помогне на хората да водят здравословен начин на живот.

Хората в България са едни от най-малко спортуващите в Европа, водим и по консумиране на вредни храни и тютюнопушене сред младите хора.

Целите ни са свързани с образоване на обществото за здравословни практики, свързани с хранене, грижа за тялото и съзнанието, начина на живот. Нашата мисия е, чрез сайта cvetitaherbal.com, да се предоставя информация в областта на хранителните режими и добавки, спорта, психологията и всичко свързани със здравословния начин на живот. Предоставяме лесно приложими към ежедневието съвети.

Имаме за своя мисия да стимулираме повече хора в България, а последващо и в други точки на света, да полагат грижи за своето здраве и да са по-щастливи. За създаване на съдържанието се работи с експерти в различни области.

Ежедневно си поставяме за цел преборване на проблемите в съвремието, свързани с храни с ниско качество, понижената физическа активност на обществото, претоварване, стрес, понижен имунитет на организма в резултат различни вируси и бактерии и замърсена околна среда, репродуктивни проблеми и др.

Чрез cvetitaherbal.com предлагаме и наши собствени качествени продукти – течни екстракти, пробиотици и продукти на капсули. Течните екстракти са изцяло натурални билкови екстракти. Разработени по специална технология, благодарение на която се запазват полезните вещества от билките в готовия продукт. Така се създава качествен, натурален продукт, най-важното без изкуствени консерванти и оцветители. Една част от използваните билки за извличане на продуктите са с изцяло български произход, известни в цял свят със своите качество – Бабини зъби. В пробиотичната серия се използва най-силния щам на бактерията Бациликус булгарикус. Винаги се стремим да предлагаме изчерпателна, подробна и качествена информация за ползите от продуктите, както и обща информация, целяща запознаване на повече хора с цялостното значение на грижата за здравето.

Провеждаме и различни кампании като например серията магнитчета за хладилници „Храни се здравословно“, което да напомня всеки път колко важно е отношението ни към храната и към цялостното здравословно състояние. Стремим се да подпомагаме цялостната грижа за здравето, превенция на различни болести и неразположения, борба с основния проблем на съвременното общество – стресът. В същото време сме ориентирани и се интересуваме от всякакви иновативни технологии, енерегийно независими производства, опазване на околна среда и всичко свързано с идеята да направим света по-добро място за живеене.

Екипът ни се увеличава постоянно. Всеки един се стреми да се развива в областта, който го вълнува, да се обучава допълнително, да дава нови, интересни предложения, съобразени с цялостната идея и мисия на фондацията.

Основните ни таргет групи са три:

– Първата е създадена от нас. Хора, които търсят, харесват, оценяват и се интересуват от всяка наша инициатива и дейност. Хора, които търсят натурален начин за подобряване качеството си на живот.

– Втората група са хората, активно спортуващи, стремящи се към постигане на определена физическа форма, спазване на определен хранителен режим, за постигане на максимални спортни резултати.

– Третата група са хора с активно ежедневие, подложени на стрес, търсещи качество.

Нашата мисия е да помогнем на хората да водят здравословен начин на живот.