Как да поръчам

Здравейте и благодарим, че ни се доверихте!
Ние сме български производител на висококачествени хранителни добавки и витамини, с дългогодишен опит и хиляди доволни клиенти.

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА

1. Избор на продукт – изберете продукт, който желаете да поръчате и натиснете бутона Купи. Следвайте стъпките на процеса по завършване на поръчката, като посочите вашите данни за контакт, адрес за получаване, изберете метод на плащане и се съгласите с Общите условия и политики.

2. Регистрация – може да пазарувате в онлайн мазагаина като се регистрирате и си създадете личен профил или като гост. Личния ви профил ще пази информация за направените от вас поръчки и вашите данни за доставка, което ще ви улесни при следващо пазаруване, защото няма да се налага да ги въведжате отново.

3. Промяна на поръчка – Вече изпратена поръчка няма възможност да бъде променена. Промяна може да се направи във формата за поръчка преди окончателното завършване на поръчването. В случай, че искате да смените или добавите продукти веднага след направена поръчка, можете да ни пишете през формата за контакти, в чата, на имейл: office@cvetitaherbal.com или на тел. +359 988 393 509

4. Анулиране на поръчка – можете да анулирате направена поръчка през формата за контакти, в чата, на имейл: или на тел. +359 988 393 509

5. Потвърждение и информация – след направената поръчка, ще получите имейл с потвърждение на закупените от вас продукти. Следете имейла си за информация за изпращане на поръчката и кога може да очаквате нейното получаване.