СЪВЕТИ ЗА ЗДРАВЕ

Аргинин – как подобрява мъжката плодовитост?

egg 1
rss

Какво е Аргинин AKG?

Аргининът представлява есенциална аминокиселина.  Аргининът играе голяма роля за възстановяването в стресови за организма състояния, като:  травми, изгаряния, възпаления. Това го определя като незаменим компонент – „есенциална аминокиселина“.

Аргининът е изключително необходима аминокиселина, тъй като наличието й в организма е определящо за случването на множество функции.  Аргининът е един от основните елементи  за образуване на креатин. Креатинът пък представлява елемент или по-точно молекула, която се произвежда под формата на креатин фосфат. Именно за формирането на креатин фосфат са нужни три аминокиселини – глицин, метионин и аргинин.

Как Аргинин подобрява продукцията на сперматозоидите?
Една от най- често срещаните причини на безплодие при мъжете е астенозооспермията.

Това състояние се характеризира с нарушения в количеството и качеството на произвежданите сперматозоиди. При астенозооспермията и други подобни заболявания, количеството на подвижни сперматозоиди в еякулата е значително занижено. Малкият брой на подвижни сперматозоиди и тяхната намалена степен на мобилност водят и до значително намаляване на вероятността за успешно забременяване.

Coronavirus found in semen of infected men Chinese study

Способността за успешно забременяване е минимална,  тъй като има дефицит на две неизменни качества на сперматозоидите, първо техния брой и качество и второ тяхната нормална подвижност (мобилност).

Проучвания в тази посока доказват, че аргининът може значително да съдейства за преодоляването на подобен проблем, чрез подобряване на продукцията на сперматозоидите. Свойството на тази незаменима аминокиселина се изразява в способността й да подобри циркулацията в кръвоносната система, което е от изключителна важност. Освен това  аргининът е аминокиселина участваща в производството на два важни елемента – спермидин и спермин, което на свой ред съдейства за производството на повече сперматозоиди и коригира проблемите свързани с тяхната мобилност.

ji 1


Ние от екипа на Cvetita Herbal ви препоръчвам да опитате Аргинин в нашата мощна капсулна форма- 10/Ten Аргинин AKG, както и другите продукти от 10/Ten серията ни.

аргинин


Как действа Аргинин AKG?

  • Потиска натрупването на мазнини
  • Стимулира натрупването на мускулна маса
  • Стимулира синтеза на хормон на растежа
  • Редуцира времето за заздравяване на рани и фрактури
  • Подобрява имунната функция
  • Подобрява продукцията на сперматозоидите

    Здравословният начин на живот е лесна задача, ако се доверим на природата. Може да разгледате нашите продукти и да се възползвате от нашите невероятни предложения в нашия уебсайт: https://cvetitaherbal.com

Подобни публикации