СЪВЕТИ ЗА ЗДРАВЕ

Ценни съвети за успешно хоум офис „пребиваване“

homeoffice
rss

Оказва се, че да живееш в хоум офис ерата си има и плюсове, и минуси. Ако споделяте хоум офис „съдбата“, то знаете за какво говорим.

Смята се, че всъщност „home office“ е понятие, което е влязло в разговорния ни език доста по-късно. Впрочем историята на хоум офиса е дълга и много интересна.

Социалните и индустриални промени, настъпили през втората половина на 18 век и началото на 19 век, променят коренно обществения живот. Икономиката се нуждае от работна ръка за множеството производствени дейности. Респективно на това технологичният напредък в края на 20 век връща хората на работа у дома и във почти всяка точка на света.


homeofficce34


Днес хоум офисът е начин на живот в интересното време, в което се намираме. И тъй като човечеството изгражда дефиниция на всичко, то ето няколко лесни съвета за по-продуктивен хоум офис ден:

Обособете си кътче, от което да работите
Днес на бюрото, утре на дивана или от леглото. Изключително е важно да си създадем работен ритъм у дома, доколкото това е възможно. Ако се замислим, то не би ни било приятно ако всеки ден се намираме на различно място в офиса, нали? Точно тази атмосфера е добре да се стремим да постигнем при хоум офиса, лесно е. А и си оставете място за чаша кафе, плодове и бисквити:)

Обедна почивка
Ако в офиса сте свикнали да почивате в точно определени часове, то направете го и в условията на хоум офиса. Още по-добре би било, ако можете да хапнете близо до дома си с някои безработен приятел или такъв със сходна съдба.

homeoffice35


Направeте си ясен график на работния ден
Факт е, че домашният уют ни дава изобилие от възможности- да работим в избрано от нас време, да почиваме в избрано от нас време, да се занимаваме с домакински или лични задачи измежду работните и т.н. Оказва се обаче, че този подход е далеч неподходящ и по този начин работата изостава. Това се дължи на факта, че границата между личното и работното време се размива. Това, което много би ни помогнало е поставянето на точен час за начало и край на работния ден.


Кое му е якото на Cofficing-а?
Cofficing-ът
е друга силно нашумяла co-working тенденция, съвместна работа в кафене или подобен тип заведение, предвидено за такъв тип престои. Трябва да се има предвид, че в такива заведения обстановката е малко по-шумна, но ако планирате работна среща, то това са страхотен тип места за целта.


Здравословният начин на живот е лесна задача, ако се доверим на природата. Може да разгледате нашите продукти и да се възползвате от нашите невероятни предложения в нашия уебсайт: https://cvetitaherbal.com

офис

Подобни публикации