СЪВЕТИ ЗА ЗДРАВЕ

Детоксикация с напълно натурални съставки .

herb 1
rss

Важен процес ли е детоксикацията?
Детоксикацията
е процес изхвърлянето на токсините навън от метаболизма. Този процес е от решаващо значение за нашето здраве. Детоксикацията е органичен процес, който протича съвсем естествено и непрекъснато в нашия организъм.

Ние от екипа на Cvetita Herbal ви препоръчваме една внимателно подбрана билкова комбинация за прочистване на организма – 15 дневен детокс. Това е обогатена формула, разработена съвместно с Д-р Красимирова – дипломиран лекар, спец. кардиолог и експерт по диететика и хранене, член на Български лекарски съюз и Българско дружество по кардиология.

Повече за Детокс от Д-р Красимирова.
Детокс е внимателно подбрана билкова комбинация, имаща за цел  да подпомогне и улесни прочистването на организма и изхвърлянето на натрупани токсини от тялото. Състои се от напълно натурални съставки – екстракт от зелен чай, екстракт от магарешки бодил, Витамин С и екстракт от корен от коприва. Съчетани в едно, те засилват организма и стимулират работата на органите и системите, които участват в процесите на детоксикиране. Всички съставки в Детокс от Д-р Красимирова
притежават силно антиоксидантно действие. Антиоксидантите са група биохимични вещества (нискомолекулни съединения), които имат огромен принос за организма, тъй като помагат в защитата от оксидативен стрес. Оксидативният стрес представлява състояние, което се дължи именно на недостиг на антиоксиданти. Ролята на антиоксидантите е да редуцират продукцията на оксиданти (свободни радикали, чиято продукция се свързва с нормалните процеси протичащи в клетките). Или с други думи aнтиоксидантите имат качествата да намалят действието на оксидативния стрес в организма контролирайки оксидативните процеси.

Какво съдържа Детокс от Д-р Красимирова?

детоксикация

Витамин C
Витамин С
е незаменим за човека витамин. Витамин С ( т. нар L- аскорбат  или аскорбинова киселина) по своята същност представлява водоразтворим витамин, който е от жизнена важност за нашия организъм. Аскорбиновата киселина не се синтезира самостоятелно в човешкият организъм, но в същото време е отговорна за изпълнението на над 300 процеса в тялото. Витамин С е най- известния от всички витамини и е силно разпространен като хранителна добавка. Въпреки значителната биологична роля, която витамин C има за организма, тялото ни не го произвежда.

65

Зелен Чай
Зеленият чай
е известен също със силните си антиоксидантни свойства (подобно на Витамин С) и представлява мощен имуностимулатор. Имунитетът е система съставляваща се от защитно- приспособителните реакции на организма.Спадането на имунитета и постъпването на бактерии са основният двигател за развитието на вируси и инфекции. Зеленият чай съдържа важни биологично активни компоненти (аминокиселини, фолиева киселина, витамин P и C, и някои витамини от B групата), чиято комбинация действа синергично (подсилва благоприятното действие). Благодарение на витаминно- минералния му профил, Зеленият чай е изключително реактивно средство срещунастъпили възпалителни процеси в организма. Действието му като естествен имуностимулатор се свързва с повишаване на положителния имунен отговор на организма. Приемът на Зелен чай способства за естествено активиране на имунните функции. Приемът на Зелен чай не просто задейства излекуването, а и стимулира естествените защитни сили на организма чрез противовъзпалителните и имуностимулиращите си качества.

Green Tea 80 capsules RGB


Магарешки Бодил
Магарешкият бодил
подпомага дейността на един от основните пречистващи органи – черния дроб. Изключително подходящ е за профилактика на чернодробни възпаления. 

Thistle Website 1000x800 3

Магарешкият бодил е билка, която е всеизвестно призната със своите детоксикиращи качества. Екстрактът от Магарешки бодил има мощна способност за стимулиране естествената регенерация на увредените чернодробни клетки. Факт е, че черният дроб е орган, който е натоварен с изключително тежка задача. Работата му представлява повече от 400 жизненоважни функции като обменна, храносмилателна, екскреторна, терморегулаторна, хемолитична, детоксична и други. Черният дроб най-вече е отговорен за пречистването на токсините от тялото, производството на храносмилателни ензими и за филтрацията на кръвта.

01

Коприва
Едно от най- ценните свойства на копривата е способността й да детоксикира организма. Това се дължи на големия брой полезни компоненти в нейния състав. Като идеален детоксикатор за тялото, копривата съдейства и лесното премахване на излишните токсини от тялото. Като диуретик, копривата първо неутрализира токсините в тялото, след което подпомага за извличането им от организма. Подобрява храносмилането и подпомага лесното разграждане на храната, по такъв начин се предотвратява натрупването на нежелани токсини. Освен това успешно се справя в подобряване на метаболизма и в повишаване на имунната система.


Cvetita Nettle Max 1

Здравословният начин на живот е лесна задача, ако се доверим на природата. Може да разгледате нашите продукти и да се възползвате от нашите невероятни предложения в нашия уебсайт: https://cvetitaherbal.com

Подобни публикации